2010. február 4., csütörtök

A "nyugati" médiák Irán ellen uszítanak.



A "nyugati" médiák uszítanak Irán ellen. A nukleáris fegyverek kérdését, azaz hogy megengedhető-e, hogy Irán nukleáris fegyverekkel rendelkezzen, úgy is föl lehet fogni, hogy meg lehet-e engedni, hogy valamelyik állam nukleáris fegyverekklel rendelkezzen. Érdekes módon olyanok visítoznak Irán atomfegyverei ellen, akik maguk dugig vannak atomfegyverekkel.

A vonyítás, hogy az irániak demokrácia után vágyódnak, még nevetségesebb, hiszen Iránban demokrácia van. Aki az elnökválasztás "szabályszerűtlenségéről" fecseg, az talán nézzen Afganisztánra, ahol a választásokat nyilvánvalóan manipulálták az USA-bábjának, Karsainak a javára.

A Welt-online firkásza, Daniel Pipes, túltesz uszításban társain is. Szerinte Obamának belföldön problémái vannak, az egészségügyi rendszert nem sikerült megreformálnia, a munkanélküliség óriási, és három körzetben elvesztette az utóválasztásokat. Hogy mindezt kiegyenlítse (!), parancsot kell kiadnia az iráni atomfegyverek megsemmisítésére.


Forrás: http://de.altermedia.info/general/kriegsstimmungsmache%e2%80%a6-welt-online-fordert-bomben-auf-den-iran-04-02-10_39944.html

Lásd még: http://www.welt.de/debatte/kolumnen/Brennpunkt-Nahost/article6237465/Barack-Obama-sollte-den-Iran-bombardieren.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése