2010. április 11., vasárnap

Pap és egyházgyalázási kampány

Az utóbbi hetekben, hónapokban szinte minden napra esik egy-egy új "botrány" a katolikus egyháznál történet gyerekek elleni erőszak miatt. Egy német képviselőnő, Erika Steinbach felhívja a figyelmet a kampány álságosságára, elmondja, hogy statisztikailag kevesebb mint az esetek egy százaléka történik az egyháznál, és akik műfelháborodnak az esetek miatt, azok pontosan azok a balliberális és zöld képviselők, akik folyamatosan enyhíteni szeretnék a gyerekek védelmét szolgáló törvényeket, és a kábítót legálissá tenni. Ezek a 80-as években munkacsoportot alapítottak buzeránsok és pedofilek néven, azzal a nyílt céllal, hogy megszüntessék a gyerekek törvényes védelmét.

A beszédet félbeszakító képviselők azt panaszolják, hogy akitől Steinbach képviselő információját kapja, nem értenek azzal egyet, hogy az információk nyilvánosak legyenek. Ezenkívül a bűnök elévüléséről folyik a vita. Balliberálisok szerették volna, ha a pedofil bűntények lehetőleg gyorsan elévülnek, azaz már röviddel a bűntény után nem büntethetőek.

Steinbach képviselő annak a szükségességét hangsúlyozza, hogy a zöldek és balliberális képviselők, mielőtt másokra mutogatnak, talán saját soraikban kellene körülnézniük. Arra is utalt, hogy az elévülés éppen az ilyen bűnök esetén nem lehet alacsonyabb, mint más bűnök esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése